Wie ben ik?

Marianne van het Reve - KindercoachMijn naam is Marianne van het Reve. Als leerkracht ben ik gedurende 33 jaar werkzaam geweest in alle groepen in het basisonderwijs, dus kleuters tot en met groep 8. Gedurende deze periode heb ik tevens ervaring opgedaan als intern begeleider en de laatste jaren als adjunct.

Vanuit de behoefte om meer direct bij het kind betrokken te zijn, wil ik mijn ervaring gebruiken als kindercoach.

Gedurende mijn jaren in het onderwijs heb ik veel zien veranderen. Het onderwijs van klassikaal naar steeds meer individueel. Van rustige en verlegen naar steeds meer mondige kinderen. Van een duidelijke en rustige naar een steeds drukkere en meer eisen stellende maatschappij, waarin ook voortdurend keuzes moeten worden gemaakt.

“Ik wil graag dat iedereen zichzelf kan zijn en vanuit het eigen gevoel keuzes durft te maken.”

Naast mijn passie voor kinderen en met hen te mogen werken, heb ik nog vele andere bezigheden die mijn interesse hebben. Om me prettig te voelen ga ik graag naar buiten de natuur in. Ik wandel, fiets en werk in de tuin. Ik hou erg van lezen, puzzelen, haken, breien, kleuren en sinds kort ben ik begonnen met quilten. Het is een uitdaging om met mooi gekleurde lapjes en met verschillende patronen je eigen kleed te maken. Al jaren spaar ik nijlpaarden en die vind je op verschillende plekken bij ons in huis.